Skip to content Skip to footer
0 items - lei0.00 0

Livrarea produselor

Modalitatea de primire a comenzii este livrarea produselor prin Curier pe teritoriul României sau în afara ei.
Partenerii de curierat sunt Sameday, DPD, DHL, GLS, Cargus.
Livrarea prin curier pe interiorul României costă 19 lei, dacă este livrată prin curier respectiv gratuită, dacă destinatarul alege o locatie Easybox.

Comenzile se pregătesc pentru livrare începând cu ziua comenzii, pâna la 2 zile lucratoare.Cristina Balerina nu este responsabilă pentru întârzieri sau anulări ale livrărilor în cazul în care sunt cauzate de următoarele probleme: de logistică ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, așa cum sunt reglementate de Legislația Română în vigoare la momentul confirmării comenzii.
Produsele pot fi returnate expeditorului dacă clientul nu este găsit la adresa menționată. Livrarea lor ulterioară este posibilă numai după reconfirmarea comenzii cu acordul în prealabil al Cristina Balerina.

Intervalele de timp de livrare pot fi modificate în perioadele de reduceri, în timpul sărbătorilor legale sau dacă aceste modificări sunt anunțate pe www.cristinabalerina.ro.Returul produselor / Anularea comenzii

Produsele cumpărate pot fi returnate în termen de 14 zile. Costurile returului revin cumpărătorului.
Cu excepția cazurilor în care produsul a fost trimis într-un mod diferit decât cel pe care l-a comandat clientul sau dacă produsul are defecte, costul de returnare este responsabilitatea consumatorului.
Nu se consideră defecte discrepanțele care apar în timpul procesului de fabricație manuală a produsului. 
Bunurile care au urme de uzură nu vor fi acceptate la retur.

În cazul în care bunurile sunt returnate și îndeplinesc condițiile de retur, vă vom returna suma în funcție de termenul stabilit de banca emitentă a cardului cumpărătorului. – acesta poate fi cuprins între 48 de ore si 30 de zile (dacă nu este specificat, banii vor fi rambursați folosind aceeași metodă de plată folosită pentru achiziția inițială).

Procesatorul de plăți online nu va răspunde în niciun fel față de cumpărător și nu are nici o obligație de a suporta orice cheltuieli legate de cererea cumpărătorului de rambursare a sumei plătite.

Produsele se returnează la următoarea adresă: Sibiu, strada Uzinei, nr. 14, cod postal 550253, pe numele Cristina Morariu, telefon 0747297879, adresa de e-mail eu@cristinabalerina.ro.

Anularea comenzii este posibilă pe site, sunând la numărul 0747297879 sau scriind un email pe adresa eu@cristinabalerina.ro, înainte de livrarea ei. În caz că produsele au primit deja un numar de AWB, cumpărătorului îi revine sarcina de a refuza pachetul.

X